REBUT PELUANG KEEMASAN INI !

Segeralah mendaftar sebagai agen atau stokis kami. Kami dah tak sabar nak kongsi rezeki dengan anda !

Kami sudah tentunya mengalu-alukan penyertaan anda sebagai hali keluarga kami yang baru. Peluang ini masih terbuka. Rebutlah ketika ianya masih terbuka luas untuk anda. Anda boleh mulakan langkah dengan menjadi konsumer terlebih dahulu. Setelah terbukti anak anda semakin bijak dan sihat, maka jangan teragak-agak lagi !

KAMI MAHU ANDA MENYERTAI KAMI !

Tawaran menjadi rakan niaga G-STAR ! Bimbingan dan latihan diberikan dari semasa ke semasa. Support group juga tersedia !

Kami masih mencari mereka yang berminat menjadi agen dan stokis. Keuntungan yang diperoleh untuk setiap unit jualan adalah lumayan. Kami juga memberi insentif kepada mereka yang berjaya menjual dalam unit tertentu. Tanya rakan niaga yang lain jika anda tak percaya. G-STAR komited untuk membantu anda membuat jualan pertama. Pelan jualan enarik dibuat bagi mendorong anda berniaga dan mewujudkan suasana yang harmoni.

Isikan butiran yang diperlukan. Isikan alamat, kawasan berniaga, dan nombor telefon di bahagian ‘Your Message’. Kemudian klik ‘Hantar Maklumat Saya’. Pegawai kami akan menghubungi anda dalam kadar segera. Terima kasih!