MEMPERKENALKAN.. PENERAJU G-STAR !

G-STAR pada awalnya dikenali sebagai GSTAR KIDS kini telah melebarkan sayapnya !

Setiap ibubapa pasti mahukan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Sudah pasti dan peringatan ini sentiasa berulang-ulang di mana-mana artikel. Akan tetapi kesibukan ibu bapa yang berkerja makan gaji setiap bulan membataskan perhatian mereka terhadap tumbesaran dan kesihatan anak-anak…

FROM ZERO TO HERO !

KAK NALLY

Memulakan perniagaan ini kerana terlalu prihatin terhadap pemakanan dan nutrisi kanak-kanak. Kak Nally sedar yang kanak-kanak di Malaysia terlalu beruntung kerana hidup aman damai. Tetapi malangnya keamanan yang kita kecapi membuatkan ibubapa terleka dengan penjagaan kesihatan dan tumbesaran anak-anak. Banyak memakan jajan dan makanan segera menjadi amalan kanak-kanak di Malaysia. Akibatnya nutrisi tidak seimbang sangat ketara pada kanak-kanak. Atas sebab inilah, Kak Nally

VISI DAN MISI

ANAK ANDA, KAMI PRIHATIN !

Visi
Visi Nayha Wealth Solution Sdn Bhd ialah menjadi pemangkin utama peningkatan tahap kesihatan setiap kanak-kanak di rantau Asia Pasifik.

 

Misi
Peneraju suplemen kesihatan kanak-kanak berkualiti tinggi tetapi pada harga termurah atau paling bernilai di pasaran, dengan menawarkan produk inovatif dan servis kepada pelanggan terbaik.

Visi dan Misi kami menjadi penggerak utama usaha kami di dalam perniagaan ini.

NILAI-NILAI GSTAR.MY !

ASAS YANG MENGUKUHKAN

Nilai-nilai yang kami terapkan sangat ideal untuk diaplikasikan di dalam kehidupan seharian. Nilai-nilai ini merupakan panduan utama kepada pasukan G-STAR hari demi hari di dalam membuat keputusan penting dan juga sebagai pemangkin untuk melonjakkan jenama kami.

 

  • Sentiasa Bernilai Hebat
  • Inovasi Berterusan
  • Membawakan Perubahan Berterusan Kanak-Kanak Ke Arah Lebih Baik
  • Melayani Pelanggan, Ibubapa Dengan Penuh Kehormat Dan Jaminan Kualiti Tertinggi Bagi Setiap Produk Yang Dikeluarkan.

APLIKASI 3P !

PEOPLE, PLANET & PROFIT

  • Syarikat kami bersikap terbuka untuk menerima sesiapa sahaja yang tidak berpeluang mendapat kerja di ketika ekonomi mencabar sekarang. Terutamanya kepada ibu-ibu tunggal yang mahu membuktikan bahawa mereka mampu untuk berjaya.
  • Syarikat juga memperuntukkan sebahagian daripada jualan setiap produk untuk diberikan kepada program-program kebajikan sosial dan juga penjagaan alam sekitar.
  • Syarikat juga memperuntukkan sebahagian keuntungan dengan memberi kepada mereka yang memerlukan dan ini dilakukan dengan memastikan setiap unit yang terjual mempunyai bahagian dalam tujuan murni ini.
  • Syarikat juga ingin menyatakan bahawa kilang yang mengeluarkan produk kami sangat menjaga kebersihan dan kesucian proses tanpa sebarang emmisi berbahaya yang boleh mencemarkan alam sekitar dalam masa panjang.